WIE ZIJN WIJ? 

Wij, Bright Bonding Business geloven dat heldere communicatie en het hebben van een wij-gevoel successen mogelijk maakt. Zo is ons kleine, energierijke team van communicatiespecialisten gedreven om zowel binnen BBB als voor elke opdrachtgever een hoogwaardige interne communicatie te organiseren. Ieder bedrijf is speciaal en vraagt dan ook voor een op maat gemaakte oplossing. Wij bieden een luisterend oor en maken jouw verwachtingen waar. Doordat wij een jong gemotiveerd team zijn, bieden wij nieuwe inzichten en beloven wij iedere opdracht met een frisse blik te bekijken. Kortom, wij gaan elke uitdaging aan!  

Maud Verschuren

Maud is de verbinder binnen ons team. Ze is enthousiast, loyaal en ambitieus ingesteld. Met haar open houding zorgt ze voor de spontaniteit. Ook haalt ze haar energie uit het bedenken van creatieve ideeën en concepten. 

Focus on your goals.

Eefje Pecasse

 

Eefje is een echte kameleon. Ze is flexibel, down-to-earth, geduldig en zorgt voor rust. Zo is ze met haar kalmte zeker een onmisbare schakel voor het team. Ook kan ze haar gedachten op een creatieve manier vormgeven 

“Work smarter, not harder.”

Justine Burcham

Justine is een echte optimist. Ze staat voor rechtvaardigheid, is altijd op zoek naar iets nieuws en blijft zich ontwikkelen. Ook weet ze elke situatie naar iets positief te draaien en houdt ze van een uitdaging. Zo komt ze ook tot creatieve inzichten.  

‘’Praat niet over problemen en anderen, praat over oplossingen en ideeën.’’

Jennifer Dittmar

Jennifer is een echte teamplayer. Ze is sportief, stelt zich aanpassend op en staat altijd open voor nieuwe ideeën. Met het tonen van belangstelling biedt ze ook het luisterende oor. Met deze instelling ontwikkelt de stimulatie een goede prestatie.   

Je moet de waarheid niet verwarren met de mening van de meerderheid.”

Tess Poelwijk

Tess is de doorzetter van het team. Voor haar is kwaliteit een belangrijk aspect en heeft daarom oog voor detail. Door het bewaren van het overzicht, spoort ze anderen aan om telkens kritisch naar situaties te kijken. Dit maakt dat het resultaat boven de verwachtingen uitschiet.   

Always deliver more than expected.”

Contact ons!

Adres

Statenlaan 29-67

5223 LA  ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer

088 525 7500

E-mail

brightbondingbusiness@gmail.com

Volg ons ook op: